15/2021. számú Irányító Testületi körlevél

a koronavírus elleni védőoltás hallgatók és tanulók által történő igénybevételével kapcsolatban a Széchenyi István Egyetemen

Tovább olvasom
11/2021. számú Irányító Testületi körlevél

email-campaign-concept-illustration_114360-1633.jpga veszélyhelyzettel összefüggő további egyetemi szabályokról és a Széchenyi István Egyetemen történő alkalmazásának részleteiről

Tovább olvasom
5/2021. számú Irányító Testületi körlevél

A járványügyi helyzettel kapcsolatos működési rendről

A járványügyi helyzettel kapcsolatban 2021. március 4-én bejelentett kormányzati intézkedések figyelembe vételével  intézményünkben az Irányító Testület az alábbi intézkedéseket rendeli el.

Tovább olvasom
Rendkívüli oktatási szünet - november 11-13.

Tisztelt Nappali Tagozatos Hallgató!

Magyarország Parlamentje ma meghosszabbította a 15 napra meghirdetett veszélyhelyzetet, így a holnapi naptól Orbán Viktor Miniszterelnök Úr bejelentése alapján a felsőoktatás áttér távoktatásra, illetve az egyetemi kollégiumokból is ki kell költöznie a hallgatóknak.

Tovább olvasom
Információ a távoktatásra való átállásról

Tisztelt Hallgatónk!

Szeretnénk tájékoztatni Önt arról, hogy Orbán Viktor miniszterelnök úr mai bejelentése szerint várhatóan 2020. november 11-én, szerdán 0 órától a felsőoktatási intézményeknek át kell állniuk az online oktatási formára, valamint a felsőoktatási intézmények kollégiumait haladéktalanul ki kell üríteni. Ennek értelmében intézményünk távoktatásra áll át a tavaszi időszakhoz hasonlóan. Kérjük, hogy az ezzel kapcsolatos információkat folyamatosan figyeljék a Neptun rendszerben.

Tovább olvasom
3/2020 Irányító Testületi körlevél a 2020/21/1 vizsgaidőszak lebonyolítási szabályairól

2020. november 4-én hatályba lépett a Kormány 478/2020. (XI. 3.) Korm. rendelete a veszélyhelyzet kihirdetéséről, amellyel a Kormány az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó SARS-CoV-2 koronavírus világjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki.

Tovább olvasom
Hatékonyak a Széchenyi István Egyetem járványügyi intézkedései

2020. október 30. – SZEhírek

A Széchenyi István Egyetem csaknem 13 ezer hallgatója közül az október 30-i adatok szerint 11-en vannak járványügyi megfigyelés alatt, hatósági házi karanténban, és közülük csupán két hallgató koronavírustesztje lett pozitív. Az adatok sokkal kedvezőbbek, mint a Győr-Moson-Sopron megyeiek, ami azt mutatja, hogy hatékonyaknak bizonyultak az egyetem járványügyi védekezés jegyében hozott intézkedései.

Tovább olvasom

frissítés