Eseménynaptár

Esemény neve 5. TAI-s Önképző Kör Szimpózium, Távközlési Világnap
Időpont 2014. május 15. 08:00 - 16:00
Kategória Gépészmérnöki, Informatikai és Villamosmérnöki Kar
Típus Rendezvények
Helyszín Széchenyi István Egyetem, Új-Tudástér, Aula
Esemény küldése e-mailben E-mail cím
captcha_help_desc
ellenorzes
Esemény importálása saját naptárba letöltés

Távközlési Világnap május 15-én az Aulában

A tavalyi sikeres rendezvény után immáron az 5. TAI-s Önképző Kör Szimpózium kerül megrendezésre a Távközlési Világnap alkalmából, május 15-én a Távközlési Tanszék és a TÖK szervezésében az egyetem aulájában. Az idei rendezvény a "M2M - Machine to Machine Communication" jegyében zajlik.

A programot reggel 8 és 9 óra között regisztráció nyitja. A hivatalos megnyitón 9 órától Dr. Földesi Péter Rektor Úr és Both Zoltán az NMHH Hírközlési Igazgatója köszöntik a jelenlévőket. Ezek után egészen 16 óráig folyamatosan előadásokat hallhatnak az érdeklődök vezető hazai távközlési cégektől, így például képviselteti magát az NMHH,a Magyar Telekom, az NVM NET, az Ericsson, az Equicom, a Sagem, a SZTAKI, a Huawei, a Telenor és a Vodafone is. És hogy kapcsolódik egymáshoz a távközlés és a járműgyártás? Az AUDI Hungaria Kft. előadásából fény derül erre is, az aulában pedig mintegy 20 kiállító cég termékeit és tevékenységét ismerhetik meg az érdeklődők.

Tavaly először indulhattak néhány fős hallgatói csoportok az előre kiadott játékos, de a távközléshez köthető érdekes feladatokból álló versenyen az első "TAI-s dili" címszó alatt. Erre idén is lehetőségük nyílt a folytatásban, amelynek díjátadójára a rendezvény napján kerül sor.

A rendezvény élőben követhető az interneten a http://sze-gyor.videotorium.hu/hu/live/details/1400,5._TAI-s_Onkepzo_Kor_Szimpozium linken.