Eseménynaptár

Esemény neve Junior Professzori Klub
Időpont 2013. október 29. 17:30 - 19:00
Kategória Központi események
Típus Hallgatói rendezvények
Helyszín Irodalmi Kávézó
Esemény küldése e-mailben E-mail cím
captcha_help_desc
ellenorzes
Esemény importálása saját naptárba letöltés

Junior Professzori Klub | október 29.

Kedves Régi- és Leendő Új „Junior Professzori” Klubtagok!

Ezennel sok szeretettel meghívunk a Junior Professzori Klub következő rendezvényére, melyet 2013. október 29-én (kedden) 17:30 tartunk az Irodalmi Kávézóban.

Meghívott vendégünk Dr. Milassin László PhD, a Széchenyi István Egyetem Nemzetközi Köz- és Magánjogi Tanszékének egyetemi docense, aki „Magyarország az EU-ban egy diplomata szemszögéből” címmel tart rövid gondolatébresztő előadást.

A Klubestek célja a közösségi élet fellendítése Egyetemünkön. Így jobban megismerhetjük egymást, a kollégák kutatási területét, tapasztalatot cserélhetünk, segítve ezzel egymás szakmai fejlődését, szélesítve a tudományos látószögünket kihasználva a tudományterületek határán elhelyezkedő problémák megoldásában rejlő lehetőségeket. A rendezvények alkalmával egy-egy neves vendéget hívunk, aki az első 15-20 percben gondolatébresztő jelleggel előadást tart egy adott témában, amit kötetlen beszélgetés követ. A jó hangulathoz egy kis harapnivalót és egy pohár italt biztosítunk. A rendezvényeken való részvétel ingyenes, és semmilyen további kötelezettséggel nem jár! A kötetlen összejövetelekre várunk szeretettel minden egyetemünkön dolgozó, magát az intézmény iránt elkötelezettnek érző fiatalt – adjunktusokat, tanársegédeket és PhD hallgatókat!

Meghívó megtekintése PDF formátumban