Eseménynaptár

Esemény neve ÖkoRulez roadshow Győrben
Időpont 2013. szeptember 19. - 2013. szeptember 20.
Kategória Központi események
Típus Hallgatói rendezvények
Helyszín ÚT. 114.
Esemény küldése e-mailben E-mail cím
captcha_help_desc
ellenorzes
Esemény importálása saját naptárba letöltés

ÖkoRulez roadshow Győrben

ÖkoRulez néven új projektet indít a KÖVET Egyesület szeptemberben. Az öt dunántúli városban lebonyolított program célja, hogy az adott térségek lakói, vállalkozói, diákjai, politikusai érzékenyebbé váljanak a fenntarthatóság ügyeire. A program része egy verseny, amelyet a felsőoktatási intézmények hallgatóinak írnak ki a szervezők: olyan vállalkozás beindításának megalapozása a feladat, amely a versenyző csapat által kiválasztott régióban fenntarthatóan, a térség öko-lábnyomát csökkentve tudna működni.

A Roadshow első állomása Győrben, a Széchenyi István Egyetemen lesz szeptember 19-én és 20-án, az ÚT-114-es teremben. Az  első napon - az előadások és a kerekasztal-beszélgetés után - a csapatok bemutatják, hol állnak az üzleti terv elkészítésében, a második napon pedig a projekt szakértőitől, a szakmai mentoroktól műhelymunka keretében kapnak további támpontokat, tanácsokat a terv fejlesztéséhez, illetve a következő rész kidolgozásához.

A versenyre csapatok jelentkezését várják. További információk és online nevezési lehetőség a projekt honlapján: http://www.bionomia.hu