Eseménynaptár

Esemény neve dr. A. Veeraragavan indiai professzor útpályaszerkezeti előadásai
Időpont 2013. június 13. 14:00 - 15:00
Kategória Gépészmérnöki, Informatikai és Villamosmérnöki Kar
Típus Rendezvények
Helyszín ÚT230

A TÁMOP 4.2.2/B-10/1-2010-0010 projekt keretein belül a Multidiszciplináris Műszaki Tudományi Doktori Iskola és a Közlekedésépítési és Településmérnöki Tanszék vendége lesz június 11-13. között dr. A. Veeraragavan, az Indian Institute of Technology Madras építőmérnöki tanszékének professzora.

Előadásai június 11-én, illetve június 13-án 14 órai kezdettel a Doktori Iskola termében, az ÚT 230-ban lesznek, "Asset management of rural roads, need for a policy framework in India. Maintenance of pavements: strategies and optimal solutions", illetve "Development of flexible pavement preservation framework" címmel.

 Dr. A. Veeraragavan az Indian Institute of Technology Madras építőmérnöki tanszékének professzora. Az egyetem egyike a legnagyobb műszaki felsőoktatási intézményeknek Indiában, amely 1956-ban német állami segítséggel jött létre. A professzornak 32 év oktatói és kutatói gyakorlata van az útépítési technológia területén. Négy könyvet írt ezen a tudományterületen, 211 publikációja jelent meg indiai és nemzetközi szakmai folyóiratokban. Eddig tizenhárom doktoranduszt segített fokozata megszerzésében, és jelenleg is ötöt konzultál.

Esemény küldése e-mailben E-mail cím
captcha_help_desc
ellenorzes
Esemény importálása saját naptárba letöltés
Esemény forrása Közlekedésépítési és Településmérnöki Tanszék