Eseménynaptár

Esemény neve Menedzser Útlevél - program záró rendezvény
Időpont 2013. február 1. 14:30 - 2013. február 2. 00:00
Kategória Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar
Típus Rendezvények
Helyszín Új Tudástér épület 114-es terme
Esemény küldése e-mailben E-mail cím
captcha_help_desc
ellenorzes
Esemény importálása saját naptárba letöltés

Menedzser Útlevél - program záró rendezvény

Az Inviatio Alapítvány által támogatott Menedzser Útlevél® Program záró rendezvénye, a Menedzser Útlevél ünnepélyes átadása 2013. február 1-jén, pénteken 14.30 órakor az Új Tudástér épület 114-es termében lesz.

A rendezvényen sor kerül a Menedzser Útlevél® Program ismertetésére, a Programban részt vevő hallgatók beszámolójára, és mód nyílik hallgatók-partnercégek közötti kapcsolatfelvételre, leendő gyakornoki- vagy munkakapcsolat kialakítására.

A Menedzser Útlevél Program célja, hogy a hallgató olyan munkaerővé váljék, aki azért keresett, mert a vállalatok tudják róla: olyan egyértelműen beazonosítható emberi értékekkel, személyes hatékonysági jellemzőkkel rendelkezik, amelyekre nekik szükségük van.

A fejlesztendő emberi értékeket a vállalatok a Menedzser Útlevél Menüből választják ki.

A Menedzser Útlevél Menü a munka világába történő sikeres beilleszkedéshez alapvetően szükséges emberi értékek leírása és ezek mérési skálája. A Menedzser Útlevél Emberi Értéknövelő Fejlesztő Program a pozitív pszichológia módszereinek konkrét, az adott résztvevői kör adottságaira és igényeire szabott alkalmazása a Menedzser Útlevél Menüben foglaltaknak megfelelően. Ennek a különleges kompetenciafejlesztő programnak a pozitív élményállapotok tudatosítása az alapelve – mondta el dr. Süle Edit egyetemi adjunktus, a Széchenyi István Egyetem Marketing és Menedzsment Tanszékének oktatója.