Eseménynaptár

Esemény neve Könyvbemutató - Dr. Hardi Tamás: Duna-stratégia és területi fejlődés
Időpont 2012. december 12. 12:00 - 15:00
Kategória Központi események
Típus Rendezvények
Helyszín Magyar Tudományos Akadémia; Budapest, Széchenyi István tér 9., Kisterem
Esemény küldése e-mailben E-mail cím
captcha_help_desc
ellenorzes
Esemény importálása saját naptárba letöltés

Könyvbemutató - Duna-stratégia és területi fejlődés

Az Akadémiai Kiadó, a Magyar Tudományos Akadémia Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpontja Regionális Kutatások Intézete a „Modern regionális tudomány” sorozatban jelentette meg dr. Hardi Tamás egyetemi docens Duna-stratégia és területi fejlődés című könyvét. Dr. Hardi Tamás a győri Széchenyi István Egyetem Regionális-tudományi és Közpolitikai Tanszékének oktatója.

A 2012. december 12-én, szerdán 12 órakor tartandó könyvbemutató helyszíne a Magyar Tudományos Akadémia székháza (Budapest, Széchenyi István tér 9., Kisterem). A könyvet és a szerző kutatói tevékenységét dr. Rechnitzer János egyetemi tanár, a Széchenyi István Egyetem rektorhelyettese, a Magyar Regionális Tudományi Társaság elnöke mutatja be. A bemutató közreműködői: dr. Berczik Árpád, az MTA rendes tagja (MTA Ökológiai Kutatóközpont Duna-kutató Intézet), Valkár István vezérigazgató (Duna Bizottság Titkársága), dr. Lengyel Imre az MTA doktora, sorozatszerkesztő, Laskó Judit vezető szerkesztő.

A kötet megjelenését támogatták: MTA KRTK Regionális Kutatások Intézete Nyugat-magyarországi Tudományos Osztály, Pécsi Tudományegyetem Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola, Széchenyi István Egyetem Regionális- és Gazdaságtudományi Doktori Iskola, Szegedi Tudományegyetem Közgazdaságtani Doktori Iskola.