Eseménynaptár

Esemény neve VII. Regionális Állásbörze
Időpont 2012. november 5. - 2012. november 6.
Kategória Központi események
Típus Rendezvények
Esemény küldése e-mailben E-mail cím
captcha_help_desc
ellenorzes
Esemény importálása saját naptárba letöltés

VII. Regionális Állásbörze - AKTUÁLIS MUNKAERŐ-PIACI INFORMÁCIÓK EGYETEMISTÁKNAK

A Széchenyi István Egyetem Karrier Irodája 2012. november 6-án, kedden 9 és 16 óra között rendezi a VII. Regionális Állásbörzét, amely nagy érdeklődéssel kísért, hagyományosan az aktuális munkaerő-piaci információkat közvetítő program. A börzét megelőző november 5-i, hétfői Felkészítő Nap keretében az érdeklődők 14 órai kezdettel hallgathatják meg a Helykereső: „Minden, amit az álláskeresésről tudni akartál, de nem merted megkérdezni soha” című előadását, majd 15 órától „Interjútechnika tréning” címmel egy interjú szimuláción vehetnek részt a PwC HR szakembereinek közreműködésével. A helyszín az egyetem Új Tudástér épületének 114-es terme.

Az Állásbörze elsődleges célja a közvetlen kapcsolatfelvétel a cégek, a cégek képviselői és a hallgatók között. A kiállítóknak lehetőségük nyílik személyesen bemutatni cégük legfőbb tevékenységi köreit, feladatait, a hallgatók bővebb információkat kapnak az állás- és gyakorlati helyekről, az alkalmazási feltételekről. A börze kiadványában megtalálható lesz minden résztvevő cég bemutatkozó oldala – mondta el Tömböly Teodóra, a Karrier Iroda munkatársa.

A Regionális Állásbörzén részt vesz – többek között – az Audi Hungaria Motor Kft., a Rába Járműipari Holding Nyrt., a BPW, a Federal Mogul, a GYSEV, a Johnson Controls, a MÁV, a Rehau és az SMR is.

Részletes információk: http://karrier.szeportal.hu.