Eseménynaptár

Esemény neve Követhető bemutató műtét a közvetítő rendszeren
Időpont 2012. október 5.
Kategória Egészség- és Sporttudományi Kar
Típus Rendezvények
Helyszín Petz Lajos Egészségügyi és Szociális Intézetének workshop előadóterme (9023 Győr, Szent Imre u. 26-28.)
Esemény küldése e-mailben E-mail cím
captcha_help_desc
ellenorzes
Esemény importálása saját naptárba letöltés

Szimbiózisban a régiónkkal – Követhető bemutató műtét a közvetítő rendszeren

A „Szimbiózisban a régiónkkal” piac közeli kutatási és oktatási kapacitások kiegészítő fejlesztése multidiszciplináris program keretében, a Széchenyi István Egyetem és a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház közös szervezésében, a Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társaságának védnökségével közvetítő rendszeren követhető bemutató műtét lesz 2012. október 5-én, pénteken 9 órától.

A közvetítés helyszíne a Széchenyi István Egyetem Petz Lajos Egészségügyi és Szociális Intézetének workshop előadóterme (9023 Győr, Szent Imre u. 26-28.). A program keretében adják át azt a közvetítő rendszert, amely lehetővé teszi, hogy a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban végzett műtétek követhetőek legyenek a Petz Lajos Egészségügyi és Szociális Intézetben.

„A cél a retroperitoneum laparoszkópos feltárásának gyakorlati bemutatása” – mondta el dr. Nagy Sándor egyetemi docens, osztályvezető főorvos, a Petz Lajos Egészségügyi és Szociális Intézet igazgatója. A műtét közvetítése és a kapcsolódó konzultáció a „Szimbiózisban a régiónkkal” program keretében kialakított termekben lesz A bemutató műtét operatőrei: dr. Novák Zoltán nőgyógyász-onkológus és dr. Lintner Balázs nőgyógyász-onkológus lesznek.

Szimbiózisban a régiónkkal. Piac közeli kutatási és oktatási kapacitások kiegészítő fejlesztése sikeres multidiszciplináris műszaki és természettudományos kutatásokhoz kapcsolódóan a Széchenyi István Egyetemen. TIOP-1.3.1-10/1-2010-0002